Ê Read Ê Diari Mat Despatch: Hati Emak by Bahruddin Bekri ê sro-spb.pro

Ê Read Ê Diari Mat Despatch: Hati Emak by Bahruddin Bekri ê I bought this book on 2013 and finish read it on Feb 2016, really takes a long time because it is written in BMT Bahasa Melayu Tinggi , haha So the conclusion is, I m the kind of person yang suka membaca buku dalam bahasa pasar although ramai orang komen ianya kurang bagus PeaceEven pada mulanya ak ambil mase yang agak lama untuk menghabiskan buku ni dalam erti kata laen tak habis sebab tak mula bace, bila dah start baca dari satu page ke satu page, ianye berkesan dijiwa n menarik tuk ak bace, sehingga ade certain2 part ak akan ketawa sorang2.
.
hahaEven Bahruddin Bekri seorang penulis yg femes, ni bru kali pertama ak bace buku die So lps ni bole beli buku2 dia yg laen plak Ok, buku ni pasal diari Rayyan tentang bagaimana dia nk pujuk hati ibu dia sebab dia terpaksa memilih antara dua pilihan yang berlaku pada tarikh yang sama a Menghadiri ujian susah jugak carik buku ni.
.
mengisahkan si Rayyan ni yang keliru sama ada nak ambil ujian editor atau balik kampung sebab sepupu dia bertunang hati dia berat ke ujian editor tu, so itu yang bersusah payah nak carik cara cane nak ambil hati mak dia supaya jangan kecik hati sebab die tak nak balik kg simple je pon ye la diari untuk sebulan kan huhu akhirnya rayyan memilih untuk pergi jeng jeng jeng kena la baca sendiri hahahha DNF



Buku comel ni mengambil masa yang teramat luar biasa untuk aku khatamkan Kalau ikutkan timeline di GR, lebih kurang 5 minggu Padahal kalau ikutkan halamannya hanya sekadar 208 muka surat tetapi untuk menyelesaikan dalam masa sehari amat sukar untuk aku lakukan Mungkin kerana ideanya Jujurnya aku tak begitu menyenangi idea Tuan Bahruddin Bekri kali ini Kali ini, Idlan berdepan dengan dilema apabila perlu membuat keputusan dalam hidupnya Pilihannya cuma ada dua, jadi padaku ia tak sepatutnya menjadi masalah Tetapi kelihatannya begitu besar buat Idlan Dari pengamatanku, pendirian Idlan lemah Dia tidak cukup kuat untuk berdepan dengan pilihan Itu baru dua, bagaimana kalau ada tiga, empat atau lima pilihan Aku tak boleh bayangkan betapa besarnya nanti dilema yang bakal dilalui oleh Idlan.
Kisahnya begini Idlan diminta oleh ibunya untuk pulang ke This book really make my day Yes, I do like serious science fiction book but reading Diari Mat Despatch Hati Emak, is like a short sweet vacation from a busy life It s like a comic but using a writting skill plus a good moral value in it Love it.
Popular E Book, Diari Mat Despatch Hati Emak By Bahruddin Bekri This Is Very Good And Becomes The Main Topic To Read, The Readers Are Very Takjup And Always Take Inspiration From The Contents Of The Book Diari Mat Despatch Hati Emak, Essay By Bahruddin Bekri Is Now On Our Website And You Can Download It By Register What Are You Waiting For Please read And Make A Refission For You

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Diari Mat Despatch: Hati Emak book, this is one of the most wanted Bahruddin Bekri author readers around the world.