[Bahruddin Bekri] Ä Diari Mat Despatch (Diari Mat Despatch, #1) [writing PDF] Read Online ☆ sro-spb.pro

[Bahruddin Bekri] Ä Diari Mat Despatch (Diari Mat Despatch, #1) [writing PDF] Read Online ☆ Saya berguling guling membacanya Sedapa bahasa dalam novel ini Walaupun ringan tetap ada isi dan makna D ok ni buku pinjam lepas je baca lelaki baik 2 ak terus nak baca novel ni plak walaupun housemate ak kata buku lelaki baik tu lagi best tapi ak masih rasa yang ni lagi best memang taste kami berbeza pon tapi kenapa ak selalu percaya ak baca kejap je bagi aku walaupon buku ni simple tapi ayat dia agak terbelit2 kena baca berulang jugak untuk faham dan untuk mengelakkan salah faham berbalik kepada novel ni mengisahkan seorang lepasan ijazah yang terpaksa bekerja sebagai mat despatch dan sedang berusaha untuk menjadi editor sambilan sebab itu lah die buat diari sebagai latihan penulisan katanya kadang kadang bila baca rasa penulis ni dekat dengan kita sapa kata orang skema je boleh ada diari.
Ramai yang meminta aku membaca karya penulis yang sedang meningkat naik ini Tanpa mahu dipengaruhi oleh sesiapa, aku bermula dengan DMD dahulu Tak dapat dinafikan yang salah satu sebab aku mudah membelinya kerana kulit buku menarik di samping harganya yang murah.
PELIT Apakah sebenarnya PELIT ini PELIT adalah singkatan bagi PErsonal LITerature atau dalam bahasa Melayunya, Jurnal Peribadi PELIT merupakan suatu genre penulisan baru yang cuba diperkenalkan oleh PTS One Sdn Bhd Gaya penulisan yang lebih memiripi penulisan diari dan blog Dapatkan maklumat lanjut di PTS Aku tertanya tanya juga siapa golongan sasaran sebenar buku comel ini Kalau melihatkan cover, memang untuk anak sekolah dan remaja Namun kalau melihatkan isi kandungannya, aku kira ia lebih sesuai untuk pembaca dewasa Walau bagaimanapun cerita ini memang se Yang saya suka 1 Kulit buku menarik2 Harga murah RM103 Kata kata paling selalu bermain sewaktu pembacaan Allah bersama orang orang yang benar dan sabar4 Ada tip tip Bahasa Melayu Tinggi5 Mat Despatch ini pandai menjaga diri dan melakukan banyak refleksi diri kepada apa yang berlaku dalam kehidupannya seharian Saya suka pemikiran dia.
Yang tak berapa suka 1 Membaca diari orang lain setiap hari selama sebulan bukanlah perkara yang menarik sangat, lainlah kalau dia superstar kacak atau orang yang kita betul betul minat atau kagumi.
2 Kalau tidak kerana lawak selamba Mat Despatch dari Liverpool ini mungkin saya akan kurung buku ini bersama sama beberapa lagi yang juga membosankan bwahahahaha Tertarik dengan sinopsis di bahagian belakang buku, aku terus beli buku ni Harga murah, penyampaian santai namun sarat makna dengan penggunaan BMT Tapi sedikit terganggu dengan font yang digunakan dan garisan ala ala buku latihan sekolah tu.



Saya suka buku ini kerana harganya murah dan bukunya nipis, saya mampu menghabiskannya pada sekali duduk Saya menang buku ini di dalam peraduan ulasan yang disertai terima kasih Raina Sejujurnya, sekiranya mengharapkan cerita ini luar biasa menggeletek jiwa, tidak ada yang luar biasa Barangkali kerana bukunya lebih kepada catatan jurnal peribadi yang agak kelakar.
Buku Bahruddin Bekri memang tak pernah bosan dibaca Susunan cerita yang seronok dibaca dan penuh dengan pengajaran dan juga perkara yg aku turut persoalkan diberi jawapan oleh penulis Aku perempuan yang bagaimana dan lelaki bagaimana yang aku mahu.
Habis baca buku ni dalam tempoh masa 2 jam Kelakar betul bab Pak Cik Abdul Razak haha Novel ringan tapi banyak persoalan yang membuatkan saya rasa nak baca sekuel seterusnya, selamat ya Idlan Rayyan bin Zahid Hamidi Lol.
Membaca catatan orang orang biasa memang mendatangkan rasa kebersamaan kerana kita juga melalui landas hidup yang lebih kurang sama Saya kira saya sedang membaca buku yang tepat pada masa yang tepat dengan rasa dan pergolakan yang sama Diari ini turut menjawab sisi sisi pergolakan dalaman yang kadangkala sulit untuk ditanyakan Terima kasih kepada penulis.
Peringatan Kepada Sesiapa Yang Menjumpai Buku Ini, Ini Bukanlah Buku Laporan Sains Sekolah Walaupun Ia Memang Sepatutnya Buku Laporan Sains Tetapi Ini Adalah Diari Oleh Kerana Aku Tidak Mampu Beli Diari, Aku Beli Sahaja Buku Laporan Sains Jadi, Apa Yang Aku Mahu Beritahu Adalah, Jangan Baca Diari Ini, Dan Jangan Pulangkannya Buang Ataupun Bakar Kerana Apabila Membaca Diari Ini Anda Akan Mengetahui Rahsia Aku Dan Aku Akan MaluJADI TOLONGLAH JANGAN BACA

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Diari Mat Despatch (Diari Mat Despatch, #1) book, this is one of the most wanted Bahruddin Bekri author readers around the world.